Week van de Schildklier 2018

De Week van de Schildklier 2018 vindt plaats van 14 t/m 18 mei.

Dit jaar staat het thema ‘Optimaal instellen luistert nauw’ centraal.

Goed ingesteld raken op schildklierhormoon is lastig, duurt soms lang en sommige mensen blijven klachten houden. Het proces van ‘instellen’ luistert nauw en kan mogelijk beter met betere uitkomsten. Daarom besteden we tijdens de Week van de schildklier speciaal aandacht aan ‘het instellen’.

We benadrukken dat het belangrijk is om bij aanhoudende klachten door te gaan met het verfijnen van de dosering; kleine hoeveelheden kunnen het verschil maken. En dat ‘klachtenvrij’ het doel blijft, ook als de bloedwaarden “goed” zijn. Daarnaast hebben we praktische tips hoe je zélf kunt bijdragen aan een optimale instelling en een zo kort mogelijke insteltijd. 

Binnenkort vindt u op deze pagina's meer informatie over de Week van de Schildklier en het thema. 

Activiteiten in het land

SON organiseert tijdens de Week van de Schildklier extra activiteiten voor mensen met een schildklieraandoening, hun naasten en andere belangstellenden. Hou de agenda in de gaten!


Magazine Schild

Donateurs van Schildklier Organisatie Nederland (SON) ontvangen het magazine Schild, het kwartaalblad van SON, gratis (eind maart, juni, september en december). Dat betekent gemiddeld 30 pagina's vol nieuws, tips en achtergronden rond de schildklier en andere belangrijke onderwerpen voor mensen met een schildklieraandoening. 

Tijdens de Week van de Schildklier plaatsen wij hier informatie over het thema 'instellen' met diverse verwijzingen naar het magazine Schild voor verdieping en gelieerde informatie.

U kunt losse nummers bestellen (zolang de voorraad strekt). De prijs van een los nummer is € 4,95. De kosten zijn inclusief verzendkosten (in Nederland). 

Voor bestellingen en vragen kunt u bellen met 085 - 489 12 36, maandag t/m vrijdag van 8.30 - 12.30 uur of mailen met info@schildklier.nl