Word donateur!

Schildklier Organisatie Nederland zorgt en komt op voor zijn achterban en lotgenoten, organiseert lotgenoot- en informatiebijeenkomsten (in ziekenhuizen), verstrekt informatie over schildklieraandoeningen zowel aan patiënten als zorgverleners/artsen, stimuleert en steunt onderzoek en komt op voor de belangen van alle schildklierpatiënten in Nederland.

SON ansicht donateurs

Magazine Schild

Donateurs ontvangen 4x per jaar het Magazine Schild. Het magazine verschijnt in maart, juni, september en december. Als je donateur wordt in de loop van het jaar, ontvang je de magazines die dat jaar al zijn verschenen.
Een interessant magazine boordevol informatie, ervaringsverhalen en achtergronden!

Kortingen

Donateurs krijgen brochures, folders, flyers, DVD's met informatie over de schildklier tegen een gereduceerde prijs. Ook zijn er kortingsmogelijkheden voor boeken en overige producten (bijvoorbeeld merchandising) en er is informatie in pdf-formaat te downloaden. Het bijwonen van bijeenkomsten is voor donateurs gratis of wordt tegen een gereduceerde prijs aangeboden. De dienstverlening op dit gebied zal het komende jaar aanzienlijk worden uitgebreid, met onder andere een webwinkel.

Telefooncontactpersonen (TCP’s)

Donateurs kunnen met al hun vragen over schildklieraandoeningen terecht bij de TCP’s. Namen en telefoonnummers van deze TCP’s staan in het Magazine. Raadpleeg altijd het meest recente magazine voor de goede TCP-gegevens. Donateurs kunnen bellen tegen lokale telefoonkosten, op uitgebreide openingstijden/spreekuren, met getrainde ervaringsdeskundigen op diverse specifieke gebieden.

Jaarlijkse bijdrage

Steun Schildklier Organisatie Nederland door donateur te worden!
Voor 2017 hebben wij de bijdrage kunnen handhaven op € 34,00, bij automatische incasso € 30,75(*).

Veel zorgverzekeraars vergoeden de jaarlijkse contributie (zie overzicht vergoedingen). Als eis kan gesteld worden dat SON aangesloten is bij Patientenfederatie Nederland of Ieder(in). SON is lid van Patientenfederatie Nederland.

Aanmelden 

Aanmelden als donateur kan als volgt:

Extra bijdrage

Veel donateurs betalen jaarlijks een hoger bedrag dan de minimum bijdrage. De stichting is daar natuurlijk erg blij mee en het vergroot de dienstverlening aan de schildklierpatiënten aanzienlijk. Naast het betalen van hun jaarlijkse bijdrage aan Schildklier Organisatie Nederland willen donateurs geregeld of eenmalig een extra bedrag overmaken naar de rekening van de SON. Ook zijn er anderen die graag een bedrag willen schenken.

Lees meer over (eenmalige) schenkingen en bijdragen, belastingvoordelen, etcetera. bij de pagina 'Schenking'.

 

* Jaarlijks kan de bijdrage aangepast worden. Een (bescheiden) verhoging van het tarief is afhankelijk van de ontwikkelingen subsidiëring, activiteiten en prijspeil. Als dit het geval is ontvangt elke donateur hierover per brief een toelichting.