Heb jij wel eens last van ‘vage’ klachten? Lees hier alles over in de Schild van maart 2016.  

Ben je wel eens extreem moe, heb je spierpijn of andere vage klachten? Bij schildklierpatiënten een veelvoorkomend probleem. De vraag is dan ook of het noodzakelijk is om extra vitaminen en mineralen te slikken. Dat kan het zeker zijn. Laat je altijd eerst onderzoeken op eventuele tekorten. Overleg met een arts jouw klachten en ga zo stap voor stap op zoek naar waar de klachten vandaan kunnen komen.


In het SON-magazine Schild wordt aandacht besteeed aan bepaalde vitaminen en mineralen waar schildklierpatiënten een tekort aan kunnen hebben. Een duidelijke uitgebreide uitleg per vitamine en mineraal. Heb jij zelf wel eens last van ‘vage’ klachten? Lees hier dan alles over in de Schild van maart 2016. 

Meer weten?

Wil je meer weten over de relatie topsport en een schildklieraandoening? Word donateur en lees het interview met Irene Schouten in Schild. Schild is het kwartaalblad van Schildklier Organisatie Nederland (SON). Met bijdragen van en voor leden/donateurs, vrijwilligers en zorgmedewerkers. Gemiddeld 35 pagina's vol nieuws, tips en achtergronden. Donateurs ontvangen het blad vier maal per jaar gratis.